Цената за испораката на територијата на Северна Македонија и околината изнесува 130 ден. за вкупна нарачка до 3.000 ден., додека за сите нарачки над 3.000ден. испораката е бесплатна.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 24-48 часа на територијата на Град Скопје, додека за останатите градови и населени места секоја пратка се испорачува за 48-72 часа зависно од достапноста на производот а залиха.

Доставата на нарачаните производи се врши на адресата која ќе ја наведете при самата порачка. Доколку дистрибутерите не успеат да ве пронајдат на адресата која ја имате наведено, ќе бидете исконтактирани на телефонскиот број кој сте го оставиле при креирањето на нарачката и ќе можете да договорите нов термин или производот да се достави на друга адреса.

При преземање на производите ве молиме да ја проверите точната бројка на доставени производи како и проверка на евентуални оштетувања или други недостатоци. Доколку има отстапување на доставеното од нарачаното, погледнете ги условите за рекламација.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 078 649 388 или преку email на sakampaketce@gmail.com