Тука сме за вас

Доколку имате било какви прашања поврзани со вашите нарачки или можеби идеи за соработка, ви стоиме на располагање во секое време. Слободно контактирајте со нас.

АДРЕСА

Леринска бр. 74, 1000 Скопје

+ Онлајн продавница
КОНТАКТ

Мобилен: +389 78 649 388

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок : 09:00 – 20:00
Сабота & Недела: 10:30 – 22:00

Испрати ни порака