Blog Grid

Stay updated with the latest inspirational ideas and creative designs from Learts.

Митови за чоколадото!

Мит 1. Чоколадото предизвикува проблеми со варењето на храната. Вистината: Чоколадото не е тешка храна. Истражувањата покажуваат дека порција од 200gr чоколадо се задржува во стомакот во просек околу 1 час. Тоа е…

Повеќе
Blog Carousel

Stay updated with the latest inspirational ideas and creative designs from Learts.

Митови за чоколадото!

Мит 1. Чоколадото предизвикува проблеми со варењето на храната. Вистината: Чоколадото не е тешка храна. Истражувањата покажуваат дека порција од 200gr чоколадо се задржува во стомакот во просек околу 1 час. Тоа е…

Повеќе
Blog Masonry

Stay updated with the latest inspirational ideas and creative designs from Learts.

Митови за чоколадото!

Мит 1. Чоколадото предизвикува проблеми со варењето на храната. Вистината: Чоколадото не е тешка храна. Истражувањата покажуваат дека порција од 200gr чоколадо се задржува во стомакот во просек околу 1 час. Тоа е…

Повеќе