Log in

# Внесете барем 1 карактер за да пребарувате # Стисни ентер да пребараш или ESC да исклучиш

paketce.mk

Mилка пакетче тип 3 (1618 гр) Original price was: 1,159.00 ден.Current price is: 870.00 ден.

Mилка пакетче тип 2 (1140 гр)

Original price was: 819.00 ден.Current price is: 615.00 ден.

Новогодишно пакетче Milka од тип 2.

Содржина на прикажаниот сет:

Милка топен лешник (80 гр.);

Милка млечна чоколада (80 гр.);

Милка кршен лешник (80 гр.);

Милка милкинис чоко бар (87,5 гр.);

Милка орео бисквит (110 гр.);

Милка лео (33,3 гр.);

Милка чоколаден десерт од малина (147 гр.);

Барни чоко (150 гр.);

Милка Чоко крем колаче (260 гр.);

Милка чокостикс (112 гр.);

Вкупна грамажа на прикажаниот сет: 1140 гр.

 

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА МИЛКА ЗА КУПЕНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ОНЛАЈН НА ПАКЕТЧЕ.МК

Пронајдете го кодот во внатрешноста на Милка пакетчето, испратете го на број 149941 и станете потенцијален добитник на вредни награди.

1 х 100.000 денари

2 x iPhone 14 Pro 128GB

3 x Sony Playstation 5 Blu-Ray Edition

5 x Lenovo таблет

10 х 5.000 денари ваучер Sport vision

50 х 3.000 денари ваучер КРШ

100 x Милка слатки пакети

Право на учество имаат сите Милка новогодишни пакетчиња. Потребно е да се зачува пакувањето од пакетчето заедно со кодот. Излекувањето на наградите е на 16.01.2024 година во 12 часот. Добитниците ќе бидат објавени на www.nelt.com/mk во рок од три дена по извлекувањето.

16 на залиха

Количина
Brands:: Milka
Брендови
Категорија
Сподели

Also looks great with...

Опис

Содржина на прикажаниот сет:

Милка топен лешник (80 гр.);

Милка млечна чоколада (80 гр.);

Милка кршен лешник (80 гр.);

Милка милкинис чоко бар (87,5 гр.);

Милка орео бисквит (110 гр.);

Милка лео (33,3 гр.);

Милка чоколаден десерт од малина (147 гр.);

Барни чоко (150 гр.);

Милка Чоко крем колаче (260 гр.);

Милка чокостикс (112 гр.);

Вкупна грамажа на прикажаниот сет: 1140 гр.

 

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА МИЛКА ЗА КУПЕНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ОНЛАЈН НА ПАКЕТЧЕ.МК

Пронајдете го кодот во внатрешноста на Милка пакетчето, испратете го на број 149941 и станете потенцијален добитник на вредни награди.

1 х 100.000 денари

2 x iPhone 14 Pro 128GB

3 x Sony Playstation 5 Blu-Ray Edition

5 x Lenovo таблет

10 х 5.000 денари ваучер Sport vision

50 х 3.000 денари ваучер КРШ

100 x Милка слатки пакети

Право на учество имаат сите Милка новогодишни пакетчиња. Потребно е да се зачува пакувањето од пакетчето заедно со кодот. Излекувањето на наградите е на 16.01.2024 година во 12 часот. Добитниците ќе бидат објавени на www.nelt.com/mk во рок од три дена по извлекувањето.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mилка пакетче тип 2 (1140 гр)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Назад кон врвот